Rólunk

Miért varázslatos ez a hely?

A Zugoly egyedi hangulata és energiája elvarázsolja azokat, akiknek az útja ide vezetett. Akik megtalálták helyüket nálunk, a következőket mondták rólunk:

" Jó érzéseim voltak a Zugollyal kapcsolatban már az elején is, ami az idő előre haladtával, ahogy megismertem kicsit jobban Amit és Melindát csak fokozódott. Meghitt, családias, otthonos érzés ez amit a vendégeim is éreznek. Emellett a Zugoly folyamatos újítgatása, szépítgetése is jó érzésekkel tölt el. A "csapat építő" találkozások is további bíztató perspektívákat teremtenek. Köszönet érte a Zugoly háziangyalainak! "

/ Nagy Kristóf, okleveles masszőr /

"A jógás programjaim helyszíneként választottam a Zöld Zugolyt, amely így egy év távlatából is kiváló döntésnek bizonyult. Minden szempontból tökéletesen kiszolgált a helyszín: közösségi – pihenő tér, megfelelően védett, biztonságos energiát, sok fényt adó gyakorlásra alkalmas tér. Valóban egy csodás kis zug, ahová a töltődés, a biztonság, jó energiák után keresőknek érdemes eljönni. "

/ Tamaskó Anett, jógaoktató /

Szeretettel várjuk azokat, akik szeretne ennek a részese lenni!


A Zugoly baba- és gyerekbarát hely!

Pelenkázásra, szoptatásra, kicsiknek játszási lehetőségre ad helyet, minden szükséges eszközt és feltételt biztosítva.


A Zugoly felnőttbarát hely!

A foglalások engedélyezésénél ügyelünk arra, hogy amikor feltöltődni, pihenni vagy önmagadon dolgozni jössz hozánk, vagy terapeutaként dolgozol, csendes és nyugodt körülményeket biztosítsunk számodra. Mindent összehangoltan szervezünk.


A Zugoly állatbarát hely!

Hozhatod a kedvencedet, ha úgy alakul, neki is van helye, amíg Te nálunk vagy.

Szeretettel vár a Zugoly csapata!

©Zöld Zugoly terembérlés, 1116 Budapest,  Budaörsi út 4-18. E épület 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!