Akik nálunk dolgoznak

Tánc a szerelemért

Bemutatkozik a #táncaszerelemért módszer megálmodója, kifejlesztője Győry-Zelencsuk Tímea karnagy, zeneművész-tanár, párkapcsolatgazdagító táncpedagógus, a saját házasságában is rendszeresen gyakorolja a tekintet, a légzés, az érintések és a mozdulatok ezen rendszerét, így nem csupán a tanítványai visszajelzéseiből mérhető a módszere hatékonysága, hanem saját tapasztalatai által is, s ennek segítségével folyamatosan fejleszti és csiszolja az eszközei tárházát.

A rendszeres gyakorlás hatalmas előnye és elsődleges célja is egyben, hogy a házaspárok MINŐSÉGI IDŐt töltsenek el KETTESBEN, RENDSZERESEN. A módszer erősen segíti a kötődés kialakulását, és fenntartását, növeli annak intenzitását, valamint remek önismereti módszer és szuper csapatépítő játék is egyben, mely elmélyíti a "MI tudatot", az "egy csapat vagyunk" érzést. A tánc a szerelemért módszer egy közel 2 évtizede működő gyakorlatrendszer, mely rendszeres "gyakorlás" segítségével gyors és hatékony "win-win" megoldásokat ad és emel készségszintre a házaspárok mindennapi életében különös tekintettel az együttműködésre , vagy a nézeteltérések megoldására. Fontos, hogy ezek a megoldások minden esetben a pár SAJÁT megoldásai, melyekre a heti egy óra vezetett gyakorlás során és a heti két-háromszor negyedórányi gyakorlás KÖZBEN -tanáruk segítségevel – saját maguk találnak rá és a gyakorlatok segítségével sajátítják el, hogy azután bármikor "kéznél legyenek" számukra. A #táncaszerelemért gyakorlatai mechanizmusukban leginkább a harcművészetekhez és a különböző önvédelmi technikákhoz hasonlíthatóak, vagyis megfelelő rendszerességű gyakorlás mellett valóban működnek 100-as pulzusszám felett is az úgynevezett fight or flight helyzetekben is, (amikor az úgynevezett hüllőagy funkcionál csupán) vagyis amikor nem vagyunk képesek alapos átgondolásra.

Párosaimmal egyfajta elkötelezettséget vállalunk: én feléjük, ők pedig egymás felé. Így érjük el közösen célunkat, amely életformává válik, s melynek lényege a kapcsolódás, mottója pedig: minőségi idő kettesben, rendszeresen. Győry-Zelencsuk Tímeát és férjét, Győry Attilát 2020. októberében Kopp-Skrabski díjra jelölték, melyet a Három királyfi, három királylány mozgalom ad ki minden évben a társadalomért végzett elhivatott munkásságért.

Tímea és Attila #KisEstiPárosÖsszehangoló avagy a #párkapcsolatgazdagítótáncrandi néven negyedórás részekből álló videósorozattal lepték meg a Facebookon található Zelencsuk Tímea oldal kedvelőit, melyben a módszer alapgyakorlataival, közös élményeken keresztül ismerkedhetnek meg az érdeklődő párok.

©Zöld Zugoly terembérlés, 1116 Budapest,  Budaörsi út 4-18. E épület 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!